Na određenim mjestima unutar web stranice i u određeno vrijeme, Kongres Hrvatske komore zdravstvenih radnika će prikupljati osobne podatke korisnika. Ti podaci će se koristiti u svrhu kontakata i evidencije korisnika, te u svrhu statističke obrade posjećenosti web stranice. Kongres Hrvatske komore zdravstvenih radnika jamči da podatke koje prikupi na taj način neće prodavati.

Uređivanje i brisanje korisničkih podataka, te uklanjanje e-mail adresa iz mailing listi, moguće je na linku Pretraga i uređivanje korisničkih podataka ili putem linkova za uklanjanje / uređivanje podataka koji se nalaze u podnožju svih promotivnih e-mailova tvrtke Kongres Hrvatske komore zdravstvenih radnika. Za informacijama o njihovim podacima, korisnici se mogu obratiti putem e-mail adrese mld@mld.hkzr.hr.

Slanjem upita, potpisom ugovora ili neposrednim kontaktom, korisnik dobrovoljno stavlja na raspolaganje svoje i podatke i time dozvoljava da se isti koriste u cilju zaštite osobnih interesa u svim poslovima koje ugovara s Kongres Hrvatske komore zdravstvenih radnika

Skupljanje i obrada osobnih podataka korisnika uključuje i prosljeđivanje istih trećim osobama i trgovačkim društvima u Republici Hrvatskoj i inozemstvu. Trećim osobama smatraju se sve fizičke osobe i trgovačka društva koje su neophodne za realizaciju ugovorenih poslova.

Pohrana podataka se vrši na neodređeno vrijeme.

Također, Kongres Hrvatske komore zdravstvenih radnika zadržava pravo na objavu naziva tvrtki kao svojih referenci na web stranici www.mld.com.hr, osim u slučaju kada je eksplicitno specificirano drukčije ugovorom o suradnji.

Na web stranicama www.mld.com.hr u svrhu uvida u statistiku posjećenosti koristi se Google Analytics, koji omogućava uvid u posjećenost s izvora kao što su društvene mreže, e-mailovi, oglašivačke platforme, web tražilice i drugi online servisi i alati.

Jamstvo korištenja web stranice

Kongres Hrvatske komore zdravstvenih radnika ne izjavljuje niti jamči, izričito niti prešutno, da je sadržaj web stranice i/ili povezanih stranica potpun ili ažuriran; da će web stranica i/ili povezane stranice uvijek biti dostupne i raspoložive, te da neće sadržavati pogreške, viruse, crve i druge računalne programe koji bi mogli prouzročiti štetu korisnicima, registriranim korisnicima ili trećim osobama. Svaki korisnik i registrirani korisnik izričito prihvaća korištenje ove web stranice na svoju vlastitu odgovornost. Vi, a ne Kongres Hrvatske komore zdravstvenih radnika, snosite sve eventualne troškove vezane uz održavanje ili popravak računalne opreme. Bilo kakvo jamstvo dano na ovim stranicama odnosi se isključivo na proizvode ili usluge koje pruža Kongres Hrvatske komore zdravstvenih radnika. Kongres Hrvatske komore zdravstvenih radnika naglašava da sve materijale i sadržaje na web stranici treba uzeti “takvima kakvi jesu”, te se Kongres Hrvatske komore zdravstvenih radnika ne smatra odgovornim za eventualne posljedice koje mogu proizići iz drugačijeg tumačenja materijala i sadržaja na web stranici.